Hotels Costa Blanca

Alicante-2Een hotel boeken aan de Costa Blanca is eenvoudig online te regelen en ook zeker het overwegen waard als u naar de Costa Blanca op vakantie wilt gaan. U kunt hierbij kiezen voor een van onze reispartners als een Eliza was here, Sunweb, TUI en Kras om een mooie gecombineerde reis te boeken waarbij een vlucht en transfer van vliegtuig naar hotel bij in zit. Maar u kunt ook via een Booking of Trivago makkelijk online uw hotel rechtstreeks boeken en lekker met de auto op pad gaan. Het is misschien wel een lange rit als u met uw eigen auto op weg gaat naar de Costa Blanca, maar de hotelkosten zijn bij een rechtstreekse boeking soms goedkoper dan via een reisorganisatie en het belangrijkste verschil: U heeft alle keuze zo’n beetje!!

Hotels Costa Blanca

De hotels aan de Costa Blanca zijn er in diverse soorten en maten, u vind namelijk gigantische hotels terug in de bekende badplaatsen als Benidorm en Alicante, waarbij je in Benidorm kans hebt om in sommige hotels maar liefst op de 15e verdieping of hoger te verblijven omdat hoogbouw hier bijzonder veel aanwezig is. Maar als u goed zoekt vind u ook kleinschalige hotels terug aan de Costa Blanca welke wat minder massa toerisme uitstralen. Voor de kleinere hotels moet u niet in de badplaatsen zelf zijn, maar juist bij de wat kleinere plaatsjes aan de kust (ervan uit gaand dat u wel dicht bij het strand wilt zijn). De prijzen van de hotels aan de Costa Blanca lopen heel erg uiteen, het is namelijk niet zo dat het aantal sterren primair de prijs bepaald maar ook de ligging. Zeker in de grote badplaatsen is een hotel gelegen aan de kustlijn in de regelmaat een stuk prijziger dan degene die 200 meter verder van de kust staat. Als u het niet erg vind om iets verder te lopen naar het strand toe wil het dus best wel lonen om een hotel wat verderop te pakken, want qua luxe levert u niets in, maar u bespaard wel op uw verblijfskosten!

Benidorm-2 Alicante-1

Voordeel van de hotels

Voor degene die al regelmatig op vakantie gaan en verblijven in een hotel is het vanzelfsprekend, maar voor degene die zitten te twijfelen tussen een appartement en een hotelkamer is dit misschien wel interessant. Een hotel aan de Costa Blanca is praktisch altijd met ontbijt, verder heeft u ook vele standaard voordelen van een hotel zoals elke dag schone handdoeken, kamer word elke dag schoongemaakt en u kunt gebruiken maken van de hotelrestaurants/bars eventueel aanwezig zwembad etc. Een appartement is in de regel meer zelf regelen, en soms ook meer meenemen van thuis uit en een hotelletje boeken aan de Costa Blanca is gewoon een luxer verblijf met vele extra’s. Als u goed op de prijs let dan weet u dat een last minute/ vroegboeking er ook nog eens voor zorgen dat een hotel + vlucht helemaal niet duurder hoeft te zijn dan een appartement. Goed uw vakantie vergelijken heeft wel degelijk nut zeker als uw budget niet oneindig is! www.vakantiejager.nl

Costa Blanca
Logo
Shopping cart