Crevillente

Crevillente aan de Spaanse Costa Blanca is nu scherp geprijsd! Boek dit vakantiehuis nu via Chalet.nu en geniet van een heerlijke vakantie.

328.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 46484f0b9c22 Categorie: Tag:

Boek je vakantie Costa Blanca Crevillente nu online. De Crevillente ligt bij de stad Crevillente aan de Costa Blanca en is geschikt voor maximaal 8 personen. Heerlijk vakantie vieren in een vakantiehuis bij Crevillente.

Omschrijving vakantiehuis

Dit mooie rijtjeshuis met 3 slaapkamers is goed uitgerust . Dankzij het grote raam, dat geopend kan worden bij goed weer, kunt u vanaf de woonkamer en keuken genieten van een prachtige uitzicht over de omgeving. Het zwembad zorgt voor de nodige afkoeling tijdens warme zomerdagen. De buitenruimte is uitgerust met tuinmeubelen en biedt heel wat ruimte aan jongere gasten die graag buiten willen spelen. Het vakantiehuis ligt op een rustige locatie en is het ideale uitgangspunt om de schoonheid van Rummel te ontdekken.
Het vakantiehuis ligt op 5 kilometer van het volgende dorp. Om deze reden wordt het aanbevolen om met de wagen te reizen. De uitrusting van het vakantiehuis zorgt ervoor dat het vakantiehuis tijdens elk seizoen gebruikt kan worden. Een slaapkamer en een toilet zijn alleen van buitenaf toegankelijk.

Specificaties: Crevillente

Costa Blanca

Crevillente

Aantal Personen

Aanbieder

Costa Blanca
Logo
Shopping cart