Cuatre Finques – Costa Blanca

Een vakantie naar Jalón aan de Spaanse Costa Blanca boekt u via Eliza was here voor een onvergetelijke vakantie naar Cuatre Finques!

588.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 6f7ea7089359 Categorie: Tags: , ,

Boek Cuatre Finques nu via Eliza was here voor een onvergetelijke vakantie naar de Costa Blanca. Eliza was Here is de reispartner voor prachtige vakanties met een onvergetelijke ervaring en genieten van de plaatselijke cultuur. Aan de Spaanse Costa Blanca vind je het prachtige 4 sterren Cuatre Finques welke een heerlijke vakantie locatie is aan de Costa Blanca in Jalón

Accommodatie omschrijving

Terwijl ik met mijn huurauto langs de kust rijd, ben ik in gedachte al bij het adresje waar ik vanavond verblijf, Cuatre Finques. Een modern, luxe maar knus plekje tussen de bergen en gelegen aan de Goros rivier. Voorlopig geniet ik nog even van de prachtige kust waar ik langs ga, terwijl de zon langzamerhand onder begint te gaan. Dit is al een goed begin van mijn vakantie in Alicante.Als ik aankom bij Cuatre Finques word ik verwelkomd door eigenaresse Nicky. Ze vraagt hoe mijn reis is geweest en ik vertel haar over de prachtige route die ik langs de kust heb gereden. Samen lopen we over het terrein richting het zwembad. “Als we snel zijn kunnen we de zon nog zien verdwijnen in de horizon, Eliza!” zegt Nicky tegen mij. We ploffen neer op een van de ligbedden en genieten van de oranje gekleurde lucht. “Wauw, wat is dit prachtig zeg!”, zeg ik tegen haar. Nicky vertelt mij dat dit één van de redenen is dat zij verliefd geworden is op dit plekje.Als de zon onder is gegaan, laat Nicky mijn kamer zien. “Morgenochtend geef ik een les yoga, je bent van harte welkom als je wilt Eliza”, zegt Nicky tegen mij. Dit klinkt mij als muziek in de oren en ik zeg volmondig ja. Ik kijk nu al uit naar morgenochtend en de rest van de week hier in Cuatre Finques!

Specificaties: Cuatre Finques – Costa Blanca

Stad

Regio

Aantal Sterren

Aanbieder

Cuatre Finques – Costa Blanca
Cuatre Finques – Costa Blanca

588.00

Costa Blanca
Logo
Shopping cart