Dehesa de Campoamor

Dehesa de Campoamor aan de Spaanse Costa Blanca is nu scherp geprijsd! Boek dit vakantiehuis nu via Chalet.nu en geniet van een heerlijke vakantie.

230.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Boek je vakantie Costa Blanca Dehesa de Campoamor nu online. De Dehesa de Campoamor ligt bij de stad Dehesa de Campoamor aan de Costa Blanca en is geschikt voor maximaal 4 personen. Heerlijk vakantie vieren in een vakantiehuis bij Dehesa de Campoamor.

Omschrijving vakantiehuis

Dit fantastische appartement op de begane grond ligt op een paar meter van de golfbaan Las Ramblas de Campoamor in Orihuela Costa. Om het appartement te betreden, dient er een trap genomen te worden met ongeveer 16 treden. Het appartement is stijlvol en kleurrijk, en in combinatie met de grote ramen is het erg licht overstroomd. De gedeeltelijk geglazuurde patio is een prima toevluchtsoord voor het lezen van uw favoriete boek of een kopje koffie in goed gezelschap. Uitgerust met wifi. Het volledig omheinde complex, waar het appartement zich bevindt, heeft een gemeenschappelijk zwembad en een kinderbad met een prachtig uitzicht op de golfbaan. Las Ramblas de Campoamor is een van de 100 beste golfbanen van Spanje.

Specificaties: Dehesa de Campoamor

Costa Blanca

Dehesa de Campoamor

Aantal Personen

Aanbieder

Dehesa de Campoamor
Dehesa de Campoamor

230.00

Costa Blanca
Logo
Shopping cart