Hotel Don Pancho – Costa Blanca

Een vakantie naar Benidorm aan de Spaanse Costa Blanca boekt u via de Jong Intra voor een heerlijke vakantie naar Hotel Don Pancho!

415.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: c0b1ab08c71f Categorie: Tags: , , ,

Boek Hotel Don Pancho nu via de Jong Intra voor een heerlijke vakantie naar de Costa Blanca. Aan de Spaanse Costa Blanca vind je het prachtige sterren Hotel Don Pancho welke een heerlijke vakantie locatie is aan de Costa Blanca in Benidorm.

Accommodatie omschrijving

Hotel Don Pancho is een prettig, modern hotel in het levendige Levante centrum van Benidorm. Na de uitgebreide renovatie richt het hotel zich voornamelijk op volwassenen, kinderen zijn nog steeds welkom, echter de faciliteiten en animatie richt zich op het volwassen publiek. Het restaurant serveert u smakelijke buffetten en heeft tevens showcooking, waar de kok ook de lekkerste stukjes vlees en vis ter plekke voor u klaar maakt. Voor uw innerlijke mens kunt u ook terecht bij de loungebar of op het chill out terras naast het verwarmde zwembad. Elke avond kunt u genieten van een show of live muziek in de Dancing lounge. De sportieve gasten kunnen hun conditie op peil houden in de fitnessruimte of bij het bike centre waar u ook terecht kunt voor mooie fietsroutes in de regio. Aan het einde van de dag kunt u zich tevreden terugtrekken in een van de mooie kamers van het hotel, welke veelal gedeeltelijk zicht op zee hebben.

Specificaties: Hotel Don Pancho – Costa Blanca

Stad

Regio

Aanbieder

Hotel Don Pancho – Costa Blanca
Hotel Don Pancho – Costa Blanca

415.00

Costa Blanca
Logo
Shopping cart