Hotel Sandos Benidorm Suites – Costa Blanca

Een vakantie naar Benidorm aan de Spaanse Costa Blanca boekt u via de Jong Intra voor een heerlijke vakantie naar Hotel Sandos Benidorm Suites!

281.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 9231da63d47e Categorie: Tags: , , ,

Boek Hotel Sandos Benidorm Suites nu via de Jong Intra voor een heerlijke vakantie naar de Costa Blanca. Aan de Spaanse Costa Blanca vind je het prachtige 4 sterren Hotel Sandos Benidorm Suites welke een heerlijke vakantie locatie is aan de Costa Blanca in Benidorm.

Accommodatie omschrijving

Sandos Benidorm Suites is een all inclusive 4-sterren familiehotel. Na een korte wandeling ligt u op het strand of loopt u door het centrum van Benidorm. Het centrum is opgedeeld in het oude en nieuwe gedeelte, loop ook eens door het L'Aiguera Park en breng hierbij een bezoek aan de oude stierenarena. Bent u op zoek naar een dagje waterpret koop dan entree tickets voor Aqualandia, dit waterpark ligt op slechts 2,5 kilometer afstand. Maar ook het hotel is voorzien van een heerlijk buitenzwembad! U verblijft op basis van all inclusive zodat u nergens aan hoeft te denken. Daarnaast verzorgd het hotel ieder jaar een leuk animatieprogramma voor jong en oud. Tijdens uw vakantie bij Sandos Benidorm Suites geniet u optimaal van het aangename klimaat dat heerst in Benidorm. De winters zijn niet te koud en de zomers niet te warm, ideaal voor een heerlijke vakantie. De gasten van Sandos Benidorm Suites komen graag terug, zij zijn te spreken over het vriendelijke personeel,

Specificaties: Hotel Sandos Benidorm Suites – Costa Blanca

Stad

Regio

Aantal Sterren

Aanbieder

Hotel Sandos Benidorm Suites – Costa Blanca
Hotel Sandos Benidorm Suites – Costa Blanca

281.00

Costa Blanca
Logo
Shopping cart