Innside Costablanca – Adults only – Costa Blanca

Een vakantie naar Benidorm aan de Spaanse Costa Blanca boekt u via de Jong Intra voor een heerlijke vakantie naar Innside Costablanca – Adults only!

311.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: e504c2fdb984 Categorie: Tags: , , ,

Boek Innside Costablanca – Adults only nu via de Jong Intra voor een heerlijke vakantie naar de Costa Blanca. Aan de Spaanse Costa Blanca vind je het prachtige 4 sterren Innside Costablanca – Adults only welke een heerlijke vakantie locatie is aan de Costa Blanca in Benidorm.

Accommodatie omschrijving

Gelegen aan het strand in het hart van Benidorm, zal het moderne Innside Costablanca uw nieuwsgierigheid wekken vanaf het moment dat u aankomt. Met een ontspannen sfeer en een onovertroffen uitzicht kunt u genieten van de kunst van Alicante, de plaatselijke cultuur en een stad die voortdurend in beweging is. het hotel behoort tot de Melia-keten en zij staan voor kwaliteit. Het hotel wordt veel geboekt door stelletjes die een lekkere vakantie willen aan het starnd , maar waar ook voldoende in het nachtleven te doen is. En voor degene die van een sportieve dag houden is er natuurlijk het zwembad, de zee, maar ook de mogelijkheid tot het huren van fietsen. Daarna heerlijk dineren met uitzicht over de blauwe Middellandse Zee of een drankje op het teraas aan het strand met live muziek.

Specificaties: Innside Costablanca – Adults only – Costa Blanca

Stad

Regio

Aantal Sterren

Aanbieder

Innside Costablanca – Adults only – Costa Blanca
Innside Costablanca – Adults only – Costa Blanca

311.00

Costa Blanca
Logo
Shopping cart