Mercure Hotel Benidorm – Costa Blanca

Een vakantie naar Benidorm aan de Spaanse Costa Blanca boekt u via de Jong Intra voor een heerlijke vakantie naar Mercure Hotel Benidorm!

263.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 2c8686c26bde Categorie: Tags: , , ,

Boek Mercure Hotel Benidorm nu via de Jong Intra voor een heerlijke vakantie naar de Costa Blanca. Aan de Spaanse Costa Blanca vind je het prachtige 3 sterren Mercure Hotel Benidorm welke een heerlijke vakantie locatie is aan de Costa Blanca in Benidorm.

Accommodatie omschrijving

Het Mercure hotel in Benidorm is een prettig 4-sterrenhotel dat pas gerenoveerd is. Na een korte wandeling ligt u op het strand of loopt u door het centrum van Benidorm. Het centrum is opgedeeld in het oude en nieuwe gedeelte, loop ook eens door het L'Aiguera Park en breng hierbij een bezoek aan de oude stierenarena. Bent u op zoek naar een dagje waterpret koop dan entree tickets voor Aqualandia. Tijdens uw vakantie bij Mercure hotel geniet u optimaal van het aangename klimaat dat heerst in Benidorm. De winters zijn niet te koud en de zomers niet te warm, ideaal voor een heerlijke vakantie. De gasten van Mercure hotel komen graag terug, zij zijn te spreken over het vriendelijke personeel en aangename zwembad.

Specificaties: Mercure Hotel Benidorm – Costa Blanca

Stad

Regio

Aantal Sterren

Aanbieder

Mercure Hotel Benidorm – Costa Blanca
Mercure Hotel Benidorm – Costa Blanca

263.00

Costa Blanca
Logo
Shopping cart