Porta Nova Suites – Costa Blanca

Een vakantie naar Altea aan de Spaanse Costa Blanca boekt u via Eliza was here voor een onvergetelijke vakantie naar Porta Nova Suites!

518.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: b8786ca66e6c Categorie: Tags: , ,

Boek Porta Nova Suites nu via Eliza was here voor een onvergetelijke vakantie naar de Costa Blanca. Eliza was Here is de reispartner voor prachtige vakanties met een onvergetelijke ervaring en genieten van de plaatselijke cultuur. Aan de Spaanse Costa Blanca vind je het prachtige 4 sterren Porta Nova Suites welke een heerlijke vakantie locatie is aan de Costa Blanca in Altea

Accommodatie omschrijving

Porta Nova Suites… van sommige adresjes gaat mijn hart sneller kloppen. Ik bevind me hier echt midden in het schitterende plaatsje Altea, tussen de lokale bevolking. Om bij de voordeur te komen van mijn tijdelijke verblijfplaats, moet ik eerst door de meest pittoreske staatjes wandelen die ik ooit heb gezien. Zo wil je iedere dag wel naar huis wandelen!Mijn suite is echt fantastisch. Hij is modern ingericht met witte tinten en gedecoreerd met accessoires die perfect matchen met de omgeving. Als ik naar buiten kijk, dan zie ik in de daken van de pittoreske huizen om me heen, een prachtige gezicht. In de verte zie ik de zee liggen én de bijzondere rots van Calpe opdoemen, een geweldig tafereel.In Altea zelf kun je je een hele dag vermaken, vanwege de kunst die in het hele dorpje tentoongesteld wordt. Ook wandel ik met plezier naar de kerk met blauwe koepels boven op de heuvel en drink ik graag een drankje op het kerkplein. Morgen ga ik eindelijk naar Villajoyosa om door de kleurrijke straatjes te slenteren. Ik denk dat ik daarna ook nog even mijn handdoek uitrol en een tijdje wegdroom op het strand. Het dorpje Guadalest, dat op een rots gebouwd is, staat ook hoog op mijn lijstje. Gelukkig blijf ik nog even!

Specificaties: Porta Nova Suites – Costa Blanca

Stad

Regio

Aantal Sterren

Aanbieder

Porta Nova Suites – Costa Blanca
Porta Nova Suites – Costa Blanca

518.00

Costa Blanca
Logo
Shopping cart