Santa Pola

Santa Pola aan de Spaanse Costa Blanca is nu scherp geprijsd! Boek dit vakantiehuis nu via Chalet.nu en geniet van een heerlijke vakantie.

512.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 4853278e2e37 Categorie: Tag:

Boek je vakantie Costa Blanca Santa Pola nu online. De Santa Pola ligt bij de stad Santa Pola aan de Costa Blanca en is geschikt voor maximaal 4 personen. Heerlijk vakantie vieren in een vakantiehuis bij Santa Pola.

Omschrijving vakantiehuis

Ruime flat in Santa Pola.

Vanaf de derde verdieping van dit flatgebouw kunt u al een glimp opvangen van de zee. Hier kunt u rekenen op een praktische, huiselijke inrichting waarmee u snel uw weg kunt vinden.

De prachtige stad Santa Pola, aan de oostelijke rand waarvan u woont, is in elk jaargetijde een geweldige plek om te bezoeken. Naast de brede stranden biedt de stad u een jachthaven met een prachtige boulevard met restaurants, cafetaria’s en nog veel meer. Het leidt u naar de vissershaven waar u direct de verse vangst kunt kopen.

In het centrum vindt u het bezienswaardige kasteel en het Plaza de la Glorieta. Bezoek ook zeker de natuurparken in de omgeving, de vuurtoren of de zoutpannen, waar u met een beetje geluk flamingo’s kunt zien.

Verheug u op uw tijd in dit appartement, waar u tussen al uw excursies door graag steeds weer zult terugkeren.

Specificaties: Santa Pola

Costa Blanca

Santa Pola

Aantal Personen

Aanbieder

Costa Blanca
Logo
Shopping cart