Vakantiehuis kopen

De Costa Blanca is het ideale vakantiegebied voor veel mensen, in de zomer is het namelijk heerlijk zonnig weer met temperaturen rond de 30 graden, maar tijdens de winter word het hier ook nauwelijks kouder dan 20 graden overdag waardoor de Costa Blanca het ideale gebied is om te overwinteren voor veel Nederlanders. Daarom zie je dat veel Nederlanders elk jaar weer terugkomen naar de Costa Blanca en een aantal van hen heeft dan ook zelf een vakantiehuis of appartement gekocht aan de Costa Blanca. Misschien is dit ook wel wat voor u. Op deze pagina vind u wat meer informatie over het kopen van een tweede huis aan de Costa Blanca en waar u rekening mee moet houden als u dit van plan bent. Het heeft namelijk vele voordelen en is uiteindelijk ook voordeliger voor degene die het geld voor een tweede huis nu kunnen missen, want u verdient uw investering met gemak terug als u het tevens gaat verhuren.

Tweede huis

De laatste jaren door de crisis en vele mislukte bouwprojecten in Spanje zijn de investeringen aan de Costa Blanca enorm teruggelopen. Dit zorgt er mede voor dat de prijzen van vastgoed enorm gezakt zijn, waardoor het juist nu een ideale periode is om een huisje te kopen. Benidorm en Calpe zijn twee plaatsen welke eigenlijk gebouwd zijn door het toerisme, niet alleen de hotels en resorts maar ook de investeringen van mensen die op zoek waren naar een tweede huis hebben ervoor gezorgd dat deze 2 badplaatsen zo groot geworden zijn. Wilt u meer informatie over een tweede huis in Spanje dan kunt u voor Calpe o.a. bij deze makelaar terecht die u ook prima op weg kan helpen naar het hebben van een tweede huis.

Investering of huis

Als u binnenkort met pensioen gaat en lekker wilt gaan genieten van uw vrije tijd en mooi weer dan kan een huis in Spanje een goed idee zijn. Want qua verblijfskosten is Spanje iets goedkoper dan Nederland, en zeker aan de Costa Blanca bent u verzekerd van een heerlijke temperatuur het hele jaar door. Bent u nog lang niet toe aan uw pensioen dan kan een huis in Spanje juist een goede investering zijn, want u kunt deze nu al kopen/laten bouwen en verhuren aan toeristen om ondertussen uw investering terug te verdienen en tegen de tijd dat u met pensioen kunt gaan is uw hypotheek misschien al afgelost waardoor uw woonlasten een stuk minder zijn.

Een huis kopen in Spanje is een investering welke u vooral doet om heerlijk te kunnen genieten van uw vakantie in een mooi land zonder de stress van een vakantiehuis zoeken en boeken. U kunt namelijk de auto/vliegtuig pakken en naar Spanje vertrekken en daar ook thuis komen. Meer informatie over een tweede huis en de mogelijkheden vind u o.a. hier terug.

Tweede huis kopen aan de Costa Blanca

Costa Blanca
Logo
Shopping cart