Vakantiehuisjes Costa Blanca

U bent op zoek naar een vakantiehuisje aan de Costa Blanca? Of juist een luxe villa met prive zwembad zodat u ongestoord uw eigen gang kunt gaan en optimaal kunt genieten van privacy? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want we hebben een ruim aanbod aan vakantiehuisjes aan de Costa blanca voor u op een rij gezet. Deze vakantiehuisjes kunt u boeken bij een van onze partners als een Belvilla en Topic Travel, de prijzen en beschikbaarheid proberen we zo actueel mogelijk te houden, en zodra u op de knop meer informatie klikt word u rechtstreeks naar de aanbieder gelinkt zodat u de beschikbaarheid kunt controleren.

Een vakantiehuis zoeken

Een vakantiehuis zoeken aan de Costa Blanca is tegenwoordig eenvoudig online te doen. Met de diverse vergelijkingswebsites waar u uitgebreid kunt filteren op type vakantiehuis, prijs, aantal sterren, zwembad, airco en ga zo maar door is allemaal mogelijk. Belvilla is zo’n voorbeeld waar u makkelijk en snel eenvoudig een vakantiehuisje Costa Blanca kunt vinden en meteen kunt boeken. De Costa Blanca is een groot gebied aan de Spaanse Middellandse zeekust met een paar grote badplaatsen waar u veel hotels, resorts en vakantiehuisjes terugvind. Ook buiten de badplaatsen vind u vele vakantiehuisjes en vakantievilla’s terug, en deze zijn vaak nog mooier dan degene in de badplaatsen als Benidorm en Alicante. Het voordeel van de mooie villa’s buiten de badplaatsen is dat u veel meer privacy heeft en de prijzen vaak ook een stuk lager liggen. Het nadeel is dat u vervoer nodig heeft naar een centrum/strand toe, maar hier zijn veel mogelijkheden voor.


belvilla-vakantiehuizenvillaxl-vakantiehuizentopic-travel-vakantiehuizen
Het aanbod aan vakantiehuizen aan de Costa Blanca is bijzonder groot, dit komt doordat veel Spanjaarden een tweede huis hebben aan de Costa Blanca. Vele van deze vakantiehuizen worden door hun eigenaren dan ook grotendeels verhuurd in de periodes dat ze hier zelf niet aanwezig zijn, met als gevolg dat u voordelig een vakantiehuisje kunt huren en heerlijk vakantie kunt houden. Als u op vakantie gaat naar dit deel van Spanje zouden we daarom ook aanraden als u met een groep op vakantie gaat om dan zeker eens goed naar het aanbod vakantiehuizen te kijken.

Vervoer naar vakantiehuisje

Een vakantiehuisje aan de Costa Blanca heeft vele voordelen en kunt u op diverse manieren boeken. U kunt namelijk met eigen vervoer naar de Costa Blanca afreizen zodat u uw eigen auto voor de deur heeft staan zodat u flexibel bent op locatie en overal naartoe kunt afreizen. U kunt ook een gecombineerde vakantie boeken waar een vliegticket bij inzit, hierdoor hoeft u het lange stuk niet zelf te rijden en kunt u daarbij nog steeds voor de optie gaan om een huurauto te regelen, hierdoor kunt u nog steeds makkelijk overal naartoe reizen per auto. U kunt uw vakantie helemaal indelen zoals u zelf wilt, en vooral genieten is het toverwoord aan de Costa Blanca. Genieten van de omgeving, de prachtige Spaanse zandstranden en een heerlijk huisje. Met een ruim aanbod aan villa’s, bungalows en vakantiehuisjes bent u bij ons op het juiste adres voor een heerlijke vakantie naar de Spaanse Costa Blanca.

Eigenlijk maakt uw vervoer naar het vakantiehuisje aan de Costa Blanca aan de ene kant dus niets uit. De reis ernaartoe verschilt natuurlijk, maar ter plekke kunt u altijd een huurauto pakken als u op eigen houtje rond wilt gaan touren. Een auto bij uw vakantiehuisje is namelijk vaak wel handig, aangezien de losse vakantie villa’s namelijk niet altijd in de buurt van een stad/dorpje liggen en u toch ook weer niet altijd afhankelijk wilt

Veel luxe voor weinig geld

De Costa Blanca is niet de duurste vakantiestreek van Spanje, maar een vakantie naar Spanje is nog altijd geen goedkope vakantie. Een vakantiehuis aan de Costa Blanca is daarom een goede oplossing voor veel mensen die met meer dan 2 personen op vakantie gaan, want je kan tenslotte de kosten delen.

Costa Blanca
Logo
Shopping cart